דיאטת הלחם פותחה על ידי התזונאית הקלינית הישראלית אולגה רז ושינתה ללא הכרת את מפת הדיאטה בישראל. דיאטה זו פותחה מתוך ההנחה הרווחת והניסיון המלמד כי בני אדם נמשכים לפחמימות וזקוקים לפחמימות על מנת להרגיש שובע. השיטה שפותחה על ידי אולגה שמה במרכז את הלחם ובנתה סביבו דיאטה שמחד תספק למטופל שובע ואכילת לחם ומאידך תביא לירידה במשקל.
כיצד עובדת הדיאטה?
המטופל בדיאטת לחם אוכל מספר פרוסות לחם ביום (בין 8 ל-10), כאשר על כל פרוסה הוא רשאי למרוח ממרח אחר ממגון ממרחים מועדפים ורשומים. דיאטה זו אינה דיאטת בזק כמו רוב הדיאטות המוכרות כיום בישראל, המטופל יורד במשקל באופן יחסית מאוזן הדרגתי, תוך שהוא מרגיש תחושת שובע והפחתת הדחף לסוכר. החסרון של הדיאטה מתמקד בעובדה שהמטופל צריך לאכול כל 3 שעות את הפרוסה וכך חייב לעמוד בלוח זמנים שלא תמיד כל כך מתאים לכולם.
לפרטים נוספים על דיאטת לחם השאירו את פרטיכם בדף הצור קשר או בטלפון 077-4506650 ונחזור אליכם מידי